Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius na přírodno

Hodnocení receptu je 5,0 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Gabina_I

Snadný

Suroviny pro 1

2 porce

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie490 kJ /
117 kcal
Bílkoviny3,00 g
Tuky0,15 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety omyjeme a vysušíme přebytečnou vodu, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou, drceným nebo mletým kmínem, obalíme v hladké špaldové mouce, aby se nám vytvořila krusta. Brambory oloupeme a dáme vařit do vařící osolené vody. Krok 2: Rozpálíme na pánvi máslový olej, vložíme rybu a smažíme na každé straně 1,5-2 minuty, až se nám udělá z mouky křupavá krusta a ryba není vysušená. Dáme na talíř a na brambory dáme plátky másla. Krok 3: Dělám i variantu s těstíčkem, do mouky, kterou osolíme, opepříme, přidáme vejce a žloutek, trošku černého piva.

Zveřejněno 22. 11. 2009

Poznámka autorky Gabina_I

Pangasius - sumeček žraločí - můžeme použít i tresku, tilápii a jiné rybí filety.Nejlépe čerstvé.

Jako přílohu můžete zvolit brambory, opečené brambory s česnekem, hranolky, krokety, bramboráčky.. řídím se, že smažené k smaženému není vhodné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius na přírodno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLmn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius na přírodno

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLmn

Marie

Komentáře (8)

Mooc dobré a jednoduché:yes::-)

Anna Kocikova: máš to krásný!!! a moc!!!

Gábi,dnes jsem po delší době"oprášila"naši starou klasiku,ve vyhledávači se mi ukázázalo,že tady máš receptík a já Ti k němu kromě dalšího bodíku přidávám i foto oběda;-)+14:-p:yes:

Chutanlo pokapal som si to este trochu sojovkov :yes:

Rychlé a dobré;-)

nic moc

:yes:

jednoduché-a chutné-bod je už tam,kde patří:yes::-p

Tématické fráze:
pangasius na panvi, pangasius na přírodno, ryba na prirodno, pangasius recepty, pangas na prirodno, pangasius recept, ryby na prirodno, pangas na panvi, ryba na pánvi, treska na přírodno, pangasius v mouce, file na prirodno, sumeček žraločí, filety na přírodno, pangas recept, recepty pangasius na prirodno, pangas recepty, pangacius recepty, ryba na přírodno recept, pangacius recept

Suroviny:
pangasius, brambory, sůl, pepř, paprika sušená sladká, kmín drcený, mouka špaldová hrubá, olej máslový

Přidat fotografie receptu